the NachtKabarett

This is a translation.
For the original article, click here.
Bookmark and Share

Alkuperäinen kirjoitus ja sisältö © Nick Kushner
Käännös: TheMagician

The Sigillum Dei Æmeth, okkultistinen symboli, jota käytetään krystallomantiaan Enochian, tai "enkeli" magickissa. Holy Wood albumin kääntöpuolella oleva ja vaihtoehtoinen kansikuva (In The Shadow Of The Valley Of Death)

Symboli, joka on nähtävissä Mansonin takana Holy Wood albumin takakannessa, on nimeltään Sigillum Dei Æmeth ja sitä käytetään Enochian Magickissa, tai Magickin käyttäen Enkelien voimia ja vaikutuksia. Se luovutettiin Edward Kellylle ja Tri John Deelle 1500-luvulla, jotka yhdessä työskennellen laskivat perustukset, ennustamisen ohjauksen avulla, nykyiselle Enochian Magickin järjestelmälle jota moni Okkultisti pitää yhtenä kaikkein voimakkaimpana magickin muotona. Alla on ote joka selittää yksityiskohtaisesti osan Sigillumin merkittävyydestä sekä sen luovuttamisesta Deelle ja Kellylle, kuten kerrotaan kirjassa Enochian Magick for Beginners, jonka on kirjoittanut Donald Tyson:

"Sigillum Æmeth, tai asianmukaisesti Emeth (totuuden tunnus), myös enkelien kutsumana Sigillum Dei (Jumalan sinetti), on vahakiekko, joka asetetaan Pyhän Pöydän keskukseen. Sen kultapidikkeessä oleva kristalli lepää kiekon päällä ennustamisen aikana. Sen valmistus kuvaillaan John Deen toisessa kirjassa Liber Mysteriorum, jota ei ole vielä julkaistu. Mitä tähän merkkiin tulee, enkeli Uriel kertoo Deelle: 'Tähän sopimukseen ei suhtauduta ilman suurta kunnioitusta ja omistautumista.' Se tehdään 'täydellisestä vahasta,' halkaisijaltaan 23cm ja paksuudeltaan 3 - 4cm.

"Maaliskuussa vuonna 1582 Michael enkeli opetti Deetä piirtämään ympyrän ja jakamaan sen reunat neljäänkymmeneen samankokoiseen osaan. Edward Kellylle näyttäytyi 40 'valkoista olentoa, jokainen pitkissä valkoisissa silkkiviitoissa ja ne olivat kuin lapsia.' Kukin näistä hengistä avasi silkkiviittansa rinnan kohdalta paljastaakseen kirjaimen ja numeron, joskus pelkän kirjaimen. Dee määrättiin kirjoittamaan nämä tunnuksen reunojen väleihin myötäpäiväisessä järjestyksessä aloittaen ylhäältä."

"Neljänkymmenen kirjaimen ja numeron sisältävään ulompaan ympyrään Dee kaiversi samankeskisesti heptagonin, eli seitsenkulmion, lomittuvan heptagrammin eli seitsenkulmaisen tähden ja keskelle lomittuvan pentagrammin eli viisikannan.

"Suurempi heptagoni jaetaan 49:ään osaan ja se täytetään 48:lla kirjaimella (viimeinen rako sisältää ristin). Todennäköisesti näiden 49:n raon, joka sisältää 48 kirjainta, ja 49:llä ymmärryksen portilla, joista vain 48 voidaan avata, välillä on yhteys. Suuremman heptagonin kukin sivu sisältää yhden kunkin Jumalan seitsemästä pyhästä nimestä, jotka Dee johti 49 kirjainta sisältävästä neliöstä."

MarilynManson.com sivukartta Holy Wood ajanjaksolla, jossa Manson on seitsensakaraisen tähden sisällä. Tähden, joka soveltuu yhteen Alkemian seitsemän elementin kanssa ja jonka edessä leuaton Manson seisoo Holy Wood albumin takakannessa.
Babylonin Seitsensakarainen Tähti. Symboli, jota käyttää sekä A .·. A .·. (tai Hopea Tähti, thelemiittinen magickinen ryhmä, jonka perusti Aleister Crowley) että O.T.O.

Julkimoihannoinnin elpymisen myötä, Manson alkoi käyttää uusia muunnelmia tästä symbolista kahdessa paidassa, jotka tulivat esille vuonna 2006. Ensimmäinen oli päivitetty versio Celebritarian mastonhuipusta, jonka otsaan oli kaiverrettu Babylonin Tähti Charles Mansonin mukaan, myös vihjaten Pedon Merkin ennustukseen, kun taas toisessa oli Sigillum, joka yhtyi samankeskiseen Celebritarian palloon ja sen keskellä oli käännetty liekehtivä viisisakarainen tähti.

Celebritarian t-paita, esillä ensimmäisen kerran lokakuussa vuonna 2005 ja julkaistiin vuoden 2006 ensimmäisellä neljänneksellä. Circle 7 t-paita, joka näytettiin ensimmäisen kerran lokakuussa vuonna 2006, jossa myös näkyy Celebritarian pallo samanlaisen tähden sisällä.

 

Hänen otsassaan oli nimi, jolla on salainen merkitys: "Suuri Babylon, maailman porttojen ja iljetysten äiti.".
Joh.Il. 17:5
Designin animoitu versio esillä uudelleen vuonna 2009, piilossa muuttuvassa latauskuvassa MarilynManson.com sivustolla, sen ajanjakson "$" logon välkkyessä sen keskellä ennen kuin se haalistui näkymättömiin paljastaen itse sivuston... BABALONin ylätunniste, Marilyn Mansonin Virallinen Keskustelupalsta vuodesta 2009 lähtien, NACHTKABARETTin tarjoamana, jonka nimi sekä logo vihjaavat suoraan Crowleyn symboliin sekä kirjoitustapaan.