the NachtKabarett

This is a translation.
For the original article, click here.
Bookmark and Share

Alkuperäinen teksti © Nick Kushner (ellei toisin mainita)
Käännös: TheMagician

Kirjoittanut: [omega symboli] 28. heinäkuuta, 1999,
Aihe: HUOMENNA... TAPAAMME VIIMEIN UUDESTAAN

Hei Holy Woodin syvyyksistä... Fantastinen bändini ja minä olemme kiireisiä kirjoittaen musiikkia, joka on alku Horuksen Aikakaudelle. Vihan tulipesät on taas kerran sytytetty ja on hienoa nähdä maailman yhä halveksivan meitä. Meidät sensuroidaan ja pysäytetään joka mutkassa. Olemme sabotoituja ja maineemme on tahrattu valheellisen lehdistön toimesta. Tämä tässä, sinä ja minä on ainut asia, joka on aitoa. Tukenne ja omistautumisenne on saanut meidät selviämään tästä ja olemme palanneet voittoisina. Tulemme näkemään uuden madon virkaanastujaiset.

JEHOVA LUCIFER SAATANAN ja NIIDEN LIITON TAIKURIN KAUTTA, JEESUS KRISTUS MARILYN MANSONIN nimessä.

Lopetussanat, joita Manson käytti silloin tällöin Päiväkirjassaan vuoden 2000 alkupuolella, kun hän oli syventynyt Alkemiaan, Kabbalaan ja Mystiikkaan Holy Wood albumin äänityksen aikana. Vaikka tämä artikkeli on enemmän kieli poskessa tehty, Manson ja Dita menivät naimisiin joulukuun kolmantena 2005 Gottfried Helnweinin linnassa Irlannissa (jonka kuvat tulivat julki erittäin mainostetussa Voguen numerossa maaliskuussa 2006) ja jonka tapahtumat olivat erittäin esoteerisia luonnostaan, jotka hoiti Mansonin pitkäaikainen ystävä, silloin tällöin yhteistyötä tekevä mentori ja chileläinen elokuvaohjaaja, Alejandro Jodorowsky. Asu jota Jodorowsky piti yllään oli itsetehty puku, joka oli otettu hänen omasta vuonna 1973 tuotetusta elokuvastaan 'Holy Mountain', jossa hän itse esitti 'Alkemistin' roolia

Toisten roolien roolit elokuvassa suhteessa Alkemiaan ja niiden vaikutus Mansoniin:

Alejandro Jodorowsky .... Alkemisti
Horácio Salinas .... Varas
Zamira Saunders .... Kirjallinen Nainen
Juan Ferrara .... Fon/Hän jonka planeetta on Venus
Adriana Page .... Isla/Hän jonka planeetta on Mars
Burt Kleiner .... Klen/Hän jonka planeetta on Jupiter
Valerie Jodorowsky .... Sel/Hän jonka planeetta on Saturnus
Nicky Nichols .... Berg/Hän jonka planeetta on Uranus
Richard Rutowski .... Axon/Hän jonka planeetta on Neptunus
Luis Loveli .... Lut/Hän jonka planeetta on Pluto
Ana De Sade .... Prostituoitu
Chucho-Chucho .... Simpanssi


Näkökanta Alkemisesta rituaalista, jonka hoiti Jodorowsky, kuten Vogue lehdessä kirjoitetaan:

"Kollektiivisen hengähdyksen kuulee, kun Dita astuu sisään saliin - hienostunut 1700-luvun Dresdeniläinen figuriini herännyt henkiin. Alejandro Jodorowsky on hämmästyttävä näky itsessään kokovalkoisessa puvussaan hänen kulttielokuvastaan The Holy Mountain, jota täydentää hänen korkeuksiin kohoava silinterihattunsa ja korokekengät. Hän lausuu soinnukkaasti valat hänen vaikuttavalla espanjankielellään, kun hänen häkellyttävän kaunis vaimonsa, Marianne, antaa englanninkielisen käännöksen."

"Läpi Ilman voiman, älykkyytemme ja mielemme ohjaava periaate... ikuisesti sinä kunnioitat sitä mikä oikeasti olet," hän lausuu. "...Ette tule olemaan yksinomaisen suhteen vankeja... Rakkaus ei etsi samankaltaisuutta vaan toisiaan täydentäviä eroavaisuuksia... Läpi Tulen voiman, seksuaalisen energiamme ohjaava periaate, mielihyvänne tulee olemaan molemminpuolinen ja rajaton...," hänen kaunis äänensä kaikuu läpi korkeakattoisen huoneen.

Alejandro Jodorowsky, kuten lainattu Vogue lehden numerosta maaliskuussa 2006

Tästä seremoniasta, Jodorowskyn roolin johtaen seremoniaa, tulee Alkemisen liiton kaksi yhdeksi symbolinen esittäminen (lue lisää perinteisestä ja hengellisestä merkityksestä tähän sääntöön SE ON TÄYTETTY, KUN SEITSEMÄN OVAT YHTÄ osiosta). Manson on viitannut alkemiaan läpi hänen työnsä, sekä ottanut hiusmalleja ja vaikutteita Jodorowskyn elokuvista, kaikkein huomattavimmin henkilökohtaisen muodonmuutoksen ja evoluution suhteen, kuitenkin häiden illustroiden uutta teemaa; vastakohtien liiton ja kahden puoliskon symbolisen yhdistymisen.

- - -

Toinen, enimmäkseen (tai sitten ei) kieli poskessa tehtävä viittaushuomautus sekä toinen rinnakkaisuus Alkemiaan on se, että kihlasormus, jonka Manson antoi Ditalle oli väitetty olevan SEITSEMÄN karaatin timantti.

Dita Von Teesen julkaisemat kuvat Dita.net -sivustolla olivat ensimmäinen paljastus hänen faniensa kesken hänen (salaperäisestä) kihlauksesta Marilyn Mansonin kanssa.

http://www.dita.net

Katsoaksesi kuvaskannaukset ja artikkelin Mansonin ja Ditan häistä Voguen Amerikkalaisesta numerosta maaliskuu 2006, jonka NACHTKABARETT julkaisi ensimmäisenä internetissä, klikkaa alta: