АВТОР: Ник Къшнър
ПРЕВОДАЧ: The Antichrist

 

 

Лист-диаграма, описващ липсващото парче от черепа на Джон Фицджералд Кенеди
(ДжФК) с размери 10х17см. Рисунка Дж. Торнтън Босуел, MD по време на аутопсията

 

Детайл от обложката на сингъла Disposable Teens
с част от листа от аутопсията на Кенеди
Детайл от обложката на сингъла The Fight Song с диаграмата, направена от Босуел на ДжФК фрактурирания череп

Детайл от сингъла The Fight Song, показващ (в рамката зад рамото на Менсън)
Запрудер филма, в който главата на Кенеди е застреляна.


 

 

Две снимки в рамка 313 от Запрудер филма, които се появяват при отварянето на Celebritarian.com. Рамка 313 от филма е тази, в която главата на Кенеди експлодира; съвпада точно с продължителността на песента President Dead- 3 минути и 13 секунди.

Илюстрация на теорията "Вълшебния куршум" на комисията Уорън, разследваща убийството на Кенеди, според която един куршум е застрелял Кенеди, причинявайки две рани, а после ранява и губернатора на Тексас- Нели Конали, три пъти, преминава през кост и е изваден от лявото му бедро, напълно противоположно на всички твърдения, според които куршумът не е трябвало да го ранява там. След толкова рани и промени на траекторията, един куршум е невъзможно да ги причини, така че теорията "Вълшебния куршум" разкрива коспирация при убийството на Кенеди. Раните са три, причинени от повече от един стрелец на едно и също място, макар и сведенията да са за един куршум и стрелец.

 

 

 

Една от най-езотеричните препратки от Holy Wood към убийството на Кенеди е песента President Dead, която отново извежда темата за Кенеди като втори Христос в очите на Америка, защото смъртта му е излъчена по телевизията и портретирана като мъченичество. Заглавието се отнася към манискрипта King Kill 33 на Джеймс Шелби Доунард и Майкъл А. Хофман. Повечето ММ фенове ще се заинтересуват да прочетат уеб страницата King Kill 33: Masonic Symbolism in the Assassination of John F. Kennedy, която е перефразирала 35-те страници на манискрипта; това е истинско съкровище (моите коментари тук), изясняващо значението на песента и визията на албума.

Koнцепцията в King Kill 33 се отнася към езотеричната церемония на Убийството на Краля, често свъзвано с алхимията и как предписанието на тази церемония е мотив за убийството на Кенеди. Числото 33 е най-високата степен на посвещение в шотландското масонство, освен това е географската ширина на убийството на ДжФК на Дейли Плаза, географската ширина, над която е взривена първата атомна бомба, над същата ширина, според Книгата на откровенията, храмът на Соломон в Израел е препостроен, като знак за Апокалипсиса, за Второто Идване на Христос. За повече, относно алхимията и връзката й с Менсън и Holy Wood, проверете секцията ОКУЛТИЗЪМ в НАХТКАБАРЕТ.

Очертано от книгата “Тайните общества и психологичната война” (виж коментарите ми по-долу), тъканта на алхимията има поне три цели за постигане преди пълната разруха на материата. Те са:

Създаване и унищожение на материята беше постигнато при White Head, Ню Мексико, на Тринити Сайт. Тринити Сайт е разположен в началото на древен западен път в древно Мексико, както и Jornada del muerto (пътешествието на смъртта).

По-рано през този век, масон с име Петър Керн поръчва да се направи доста символична "Порта на смъртта" на ключова точка от Jornada del muerto. Известна е като Портата с хиляда врати. Пред тази порта, Керн е церемониално обезглавен от екзекутор с качулка.

"Има 33 сегмента в човешкия гръбнак, по които протича Кундалини (“змията”) към цялото тяло. 33 е най-високата степен на посвещение в шотландското масонство. Сътворението и унищожението на материята се появява точно в Тринити Плейс, "Мястото от огън", с детонирането на първата атомна бомба, събрала в себе си векове на алхимична работа и практика.

"Церемонията по убиването на Краля е извършена десет мили южно от 33-ти северен паралел между Тринити Ривър и Tripple Underpass в Дейли Плаза в Далас, Тексас. Дейли Плаза е мястото на първия масонски храм в Далас. Световният лидер, станал известен като "Краля на Камелот", президентът Джон Фицджералд Кенеди, е застрелян до смърт". Третата и последна цел, превръщането на прима-материята в прима Земя, също се осъществява, когато Аполо донася лунни камъни от "Прима Материя" на Земята Прима Терра.'

Тъй като вече няма какво да кажа, не твърдя, че тези постулати на алхимията са верни; обаче манискриптът King Kill 33 беше изваден на "светло", за да е достъпен до всички, желаещи да го прочетат.

Менсън също използва обръщението "Кралят на Камелот", свързвайки го с Кенеди по време на писането на Holy Wood (книгата). На по-късен етап, планирам да разкрия връзките с In The Shadow Of The Valley Of Death и Трикнижието, но това е твърде езотерично и неразбираемо в Holy Wood, та ето за какво се отнася заглавието на песента:

 

BACK HOME TO The NACHTKABARETT
ОБРАТНО В НАХТКАБАРЕТ


© NICK KUSHNER & The NACHTKABARETT 2004 - 2005
Авторът на този сайт, аз, нямам никакво намерение да си присвоявам заслугите по написването на тази книга, нещо повече, препоръчвам всеки да си я купи. След прочитане на целия манискрипт, ще откриете много твърдения, някои от които грешни. Едно от най-възхитителните неща е, че Джаки О е изпълнила "приветстващ Слънцето" ритуал в храма на Аполон в Делхи под ръководството на Алистър Кроули, след смъртта на Кенеди. Слухът за срещата на тези двама индивиди е напълно неверен, защото Кенеди е убит през 1963г., а Алистър Кроули умира през 1947г.. Такива редове, които са направени с цел да се купува книгата по-добре, са имено това, което унищожава достоверността на всичко в манискрипта.интересни източници & препратки:

King Kill 33 by James Shelby Downard & Michael A. Hoffman

Secret Societies and Psychological Warfare by Michael A. Hoffman