the NachtKabarett

This is a translation.
For the original article, click here.
Bookmark and Share

Luukirkko

Alkuperäinen kirjoitus ja sisältö © Nick Kushner
Käännös: TheMagician

Yksi synkimmistä hetkistä Death Parade osiossa Guns, God & Government DVD:llä oli, kun Manson kuvasi itseään "Luukirkon" sisällä, joka tunnetaan myös nimellä Kaikkien Pyhimysten Kappeli, joka sijaitsee Sedlicen hautausmaalla, Kutná Horan kaupungissa Tšekissä, lähellä Prahaa. Tunnetuin osa tästä kirkosta on sen kammio, tai holvi, jossa säilytetään kuolleiden ihmisten luita, joka rakennettiin noin vuonna 1400. Kirkkoa tai sen kammio ei ole tehty luista vaan ne on pikemminkin koristeltu 40,000 kuolleen ihmisen luilla, jotka menehtyivät pääasiallisesti Mustan Surman ruton puhkeamisen aikana 1200- ja 1300-luvuilla. 1200-luvun lopulla kirkon apotti, tai esimies, teki pyhiinvaellusmatkan Palestiinaan ja vieraili Golgatassa, Kristuksen ristiinnaulitsemisalueella, täytti pullon maalla tältä pyhältä ja hengelliseltä alueelta ja palattuaan levitti sen Sedlicen hautausmaalle. Koska tämä maa oli peräisin "Pyhältä Maalta", Sedlicen hautausmaasta tuli episentrumi lähes kuolleille ihmisille, jotka halusivat tulla haudatuksi tähän ristittyyn maaperään.

Kirkon sisäpuoli on erittäin pahaenteinen ja unohtumaton kattokruunuineen, oviaukkoineen, vaakunoineen ja ihmisluilla tehdyillä koristeilla. Kirkon sisäpuolen suunnittelu alkoi, kun puolisokeaa munkkia pyydettiin kokoomaan ja järjestämään merkitsemättömät sekä häpäistyt haudat tehdäkseen tilaa uusille haudoille, jotka sitten ryhtyivät järjestämään pääkalloja pyramidin muotoihin, joka synnytti uuden keinon koristella tämä Kristitty Kirkko kunnioittaen Kristuksen kuolemaa ja kärsimystä.

Kun sitten vuonna 1870 artisti nimeltä Frantisek Rindt palkattiin koristelemaan kammion sisusta ihmisluilla, joka johti siihen missä näemme Mansonin Death Parade osion keskellä. Ja lyhentämätön historia voi olla täällä.

Kaikki seuraavat kuvat Kirkosta on ottanut Nick Kushner matkallaan Eurooppaan elokuussa vuonna 2005. Voit katsoa kaikki kuvat Nick Kushnerin henkilökohtaisella taidesivulla: TheThirdAngelSounded.com. Yksi mielenkiintoinen huomautus Mansonista cowboy hattu päässään Kirkon sisällä on se, että jokaista pyydetään ottamaan pois hattunsa, koska he ovat "kirkon sisällä." On mahdollista, että Mansonin sisääntulon tapa katsottiin läpi sormien, mutta mikäli ei, niin hänen cowboy hattunsa toimii hienovaraisena jumalanpilkkana tässä jumalanpalveluksen paikassa.