the NachtKabarett

This is a translation.
For the original article, click here.
Bookmark and Share

Coma White

Alkuperäinen kirjoitus ja sisältö © Nick Kushner
Käännös: TheMagician

"Puuduttava pilleri"
Mechanical Animals levyn kanteen painettu kuva, joka on suunniteltu 'Kooma' pilleriksi.
JOPA KONEET NÄKEVÄT MEIDÄN OLEVAN KUOLLEITA
Piilotettu viesti Mechanical Animals albumin kuvamateriaalissa

Helmikuun 14. lisäksi, Coma White on toinen toistuva elementti Triptyykissä, joka on erittäin väitelty ja laajalti väärin ymmärretty aspekti. Mechanical Animals albumissa sekä Triptyykissä Coma White on kuvailtu tyttönä, Mansonin rakkauden kohteena, mutta vaikka kuvaus on tytöstä se on ainoastaan metaforan ruumiillistuma, jota Coma esittää tämän tarinan päähenkilön elämässä. Manson on itse todennut, että Coma ei kirjaimellisesti ole nainen vaan täydellisyyden ihanteen ruumiillistuma, saavuttamattomissa oleva entiteetti, jota kaipaamme ikuisesti ja yritämme tehdä todelliseksi, mutta ikuisesti ulottumattomaksi. Se on konsepti, jonka kuvaaminen, vaikkakin kuvailtuna tyttönä, on samaa merkitsevä kaiken sen kanssa, jota käytämme puuduttamaan ja tuottamaan nautintoa itsellemme: huumeet, seksi, uskonto, TV, jne. Ne ovat nämä asiat, joita käytämme yrittääksemme tuoda itseämme lähemmäs tätä täydellisyyden tilaa ollaksemme onnellisempia, joiden uskomme tuovan itsemme lähemmäs "jumalaa", joka vapauttaa meidät, mutta todellisuudessa ei tee muuta kuin puuduta meidät, päihdytä meidät ja tekee meistä enemmän ja enemmän mekaanisia. Selvitäksemme ja toimiaksemme tarvitaan "polttoainetta": pistää suoneen tai sniffata jauhetta; naida vahvistaaksemme tunteitamme; vaipua uneen voyeuristimaisesti näytön edessä toisten kurjuudelle, omata itsevarmuus korkeammasta voimasta, joka tekee sinusta paremman kuin muista tai ainakin tekee sinusta "yhden Kauniista Ihmisistä" (The Beautiful People) vain saadakseen sinut näyttämään siltä, vain tehdäksesi elämästä näennäisesti elämisen arvoista, mutta tämä tyytyväisyys sen sijaan tekee meistä automaatteja, jotka tarvitsevat toisen "annoksen" selvitäkseen. Mystikot väittävät, että muutaman sekunnin pituinen orgasmin tunne seksin aikana on lyhyt, mutta vaimea vilkaisu kokemuksesta, jonka tuntee, kun on yhtä jumalan kanssa, mutta kuitenkin jumala on ikuisesti saavuttamattomissa ja "numero, johon et voi luottaa." Käytämme näitä metodeja ja tukeja saavuttaaksemme tämän täydellisen abstraktin olemuksen tilan, mutta sen sijaan ne työntävät meitä kauemmas siitä sillä nämä asiat ovat synteettinen ja aiheutettu onnellisuus, sekä täysin väliaikaisia, missä niiden jatkuva tarve tekee meistä ennemminkin sieluttomia koneita.

Näitä Mekaaniset Eläimet ovat
ja tämä abstrakti täydellisyyden tila on Coma White.
Omēga
Kirjaimellisesti tarkoittaen 'Loppua'. Kreikkalaisen kirjaimiston viimeinen kirjain, jonka Jumala julisti "Minä olen A ja O", tai "Minä olen alku ja loppu" (Joh.Il. 1.8). Mansonin Omega symbolin omaksuminen omaksi tunnuskuvakseen ja persoonakseen Mechanical Animals ajanjakson ajaksi tehtiin merkitäkseen kuvaamaan hänen evoluutionsa viimeistä vaihetta; muodonmuutoksen kliimaksi, jonka hän oli aloittanut edellisellä albumilla, Antichrist Svperstar.

Lues myös Omēga Logot & Symbologia osiosta.
AURINKO ILMAN PLANEETTOJA PALAEN KEHÄSSÄ.
Piilotettu viesti Mechanical Animals albumin kuvamateriaalissa

Mechanical Animals albumissa ja Triptyykissä, Coma on Mansonin (tai ADAMin) rakkauden tavoittelu, hänen ihanne, joka on hauras ja kaunis, se jota hän tarvitsee selviytyäkseen, tavoittelun kohde, joka tekee hänen elämästään elämisen arvoista. Jokaisella on tuo sama ihanne; löytää se täydellinen henkilö, avioitua hänen kanssaan ja kaikki tulee olemaan taianomaista ja loputonta hurmiota toisin kuin todellisuudessa tylsistyen kumppaniinsa ja eroten määräämättömän ajan päästä. Mechanical Animals toimii kaksipuolisena konseptialbumina. Toisella puolella on ADAMin tai Mansonin viaton ja haavoittuva puoli ja toisella puolella on hänen julkinen persoonansa, Omēga, huumeissa oleva liioiteltu rokkitähti, joka laulaa tyhjiä hymnejä huumeista ja seksistä. Tässä kronologiassa, ADAMista on tullut korruptoitunut ja vaikutuksille altis, uudestisyntynyt Omēgaksi, muuttuen Mekaaniseksi Eläimeksi, "Lopussa minusta tuli yksi heistä" (jonka Manson lausuu albumin piilotetulla kappaleella, jonka voi kuunnella levyltä tietokoneella). Viaton ja haavoittuvainen puoli kronikoi ja paljastaa toisen ulottuvuuden Omēgalle, hänen sisäisen ristiriitansa ja hänen Coma Whiten etsintänsä. Hän etsi Comaa, joka vuorostaan korruptoi hänet ja muuttaa hänet Omēgaksi, ottaen mukavan ja synteettisen reitin, korvikkeet oikealle päämäärälle. (Lue lisää tästä Mansonin Triptyykin juonesta artikkelin sisarkirjoitelmasta Ystävänpäivä / Helmikuun 14.). Albumin kuvamateriaali kuvailee tätä ideaa huumeita täynnä olevalla kuvastolla piilotettuihin lainauksiin, jotka kaikki ilmestyvät pääasiallisesti Omēgan aspektissa albumilla kuvaillakseen tätä sisäistä ristiriitaa hänessä itsessään.

'Tears'
Valokuvaaja Man Ray
Coma White
Kuten se on Mechanical Animals albumin kuvamateriaalissa.
EN ENÄÄ TIENNYT OLIKO COMA WHITE AITO VAI PELKKÄ SIVUVAIKUTUS
Piilotettu viesti Mechanical Animals albumin kuvamateriaalissa

Tässä etsinnässä suuri ja viimeinen tajuaminen on, kun ADAM/Omēga tajuaa miksi hän on tullut, "yhdeksi heistä", Mekaaniseksi Eläimeksi, "yhtä ontoksi kuin O sanassa God (Jumala)," ikoniksi kaupungissa, joka palvoo Kuolleita Tähtiä, myyden loppuun hänen vallankumouksensa ja "leikaten irti sormensa, vaihtaen ne dollariseteleihin." Mutta hän myös tajuaa tämän täydellisyyden tilan olevan saavuttamaton entiteetti, jota ei ole olemassa tässä maailmassa. Coma White on "masennuksen mallinukke" kuten Man Rayn valokuva, 'Tears,' yllä, joka toimi vaikutteena Coman kuvalle. Kuvassa ei ole oikea nainen, vaan mallinukke, illuusio, joka on luotu näyttämään todelliselta, suuri valhe sekä kiusaus.

Tämä ei koskaan ollut minun maailmani
poistit enkelin
tapoin itseni saadakseni jokaisen maksamaan [teoistaan]
Coma Black

Yllä olevat sanoitukset kappaleeseen 'Coma Black' Mansonin seuraavalta albumilta, Holy Wood; joka on Coma Whiten "vastakappale", niin sanoakseni, tarinassa, joka on hahmoteltuna Triptyykin albumeissa. Tässä vaiheessa, sen tajuamisen rinnalla miksi hän on tullut, se henkilö, joka hän luuli aina haluavansa olla niiden kanssa, joiden kaltainen hän aina halusi olla, on onnellisuuden elinikäisen etsinnän tulos ja ihanne, jota ei todellisuudessa ole olemassa, kun hän tajuaa ainoan tavan pelastaa itsensä on tuhota se mitä hän on luonut, hänen elinaikansa työn, joka perustuu valheeseen. Omēgan tajuamisen hetki siitä, kuka hän on ja mitä hänen täytyy seuraavaksi tehdä: Coma Black.

Lue myös COMAWHITE.com artikkeli PIILOTETUT SIVUT osiosta, jonka URL oli piilotettu Mechanical Animals vihkoseen. Huomioi sivut, jotka sisältävät kuvia kuten SEKSI, JUMALA, TV, jne. Ne ovat samoja synteettisiä tukia, jotka hahmoteltiin yllä.