the NachtKabarett

This is a translation.
For the original article, click here.
Bookmark and Share

Johdanto The Golden Age Of Grotesque Ajanjaksolle

Alkuperäinen kirjoitus ja sisältö © Nick Kushner
Käännös: TheMagician

Günter Brus Wien Kävely, 1965
The Artist's Body, kirjoittanut: Tracey Warr ja Amelia Jones
Tim Skold Resident Evil elokuvan ensiesityksen yönä, johon hän ja Manson sävelsi musiikkia.
Vasemmalla, Skold ja John 5 studiossa. Oikealla, Erin & Tim Skold, Manson & Dita punaisella matolla ensiesityksessä talvella 2002.
Günter Brus
Oma - Maalaus, Oma - Silpominen
1965 Wien

" 'Oma-maalaus on maalaamisen edistyneempi kehitysvaihe. Kuvapinta on menettänyt tarkoituksensa ainoana ekspressiivisenä tukena. Se johdatettiin takaisin sen alkuperään, seinään, objektiin, elävään olentoon, ihmiskehoon. Ottamalla mukaan oman kehoni ekspressiiviseksi tueksi, siitä seuraa tapahtumia, elämänkulkuja jotka kamera tallentaa ja katselija voi kokea...' - Günter Brus, lainattu Le Maraisissa. Sonderheft Günter Brus, vuodelta 1965.

"Kollaasi, joka dokumentoi Oma - Maalaus, Oma - Silpominen teoksen esitettiin Junge Generation taidegalleriassa, Wienissä, Brusin ensimmäisen julkisen toimenpiteen seuraavana päivänä. Taiteilija oli kävellyt Wienin keskustan läpi, maalattuna kokonaan valkoiseksi mustan liuskan mennen yli hänen naamansa ja kehonsa. Tummaa maalia käytettiin silpomisen symbolina. Tämän toimenpiteen aikana Brus pidätettiin lähes välittömästi poliisin toimesta, sillä hän oli mahdollisesti järkyttävä kansalle."

The Artist's Body, kirjoittanut: Tracey Warr ja Amelia Jones