the NachtKabarett

This is a translation.
For the original article, click here.
Bookmark and Share
\

Alkuperäinen kirjoitus ja sisältö © Nick Kushner
Kääntänyt: TheMagician

Antichrist Svperstar oli Mansonin ensimmäinen ajanjakso sekä albumi, joka ei ainoastaan omaksunut vaan myös avoimesti herätti Okkultismia ja Kabbalaa, Donald Tysonin kirjan, The Tetragrammaton: The Secret Key to Evoking Angelic Powers & the Key to the Apocalypse avulla, joka siteerattiin myös Mansonin omaelämäkerrassa luettuna kirjana albumin kehittelyn aikana ilmaisemaan valtavan tulevan vaikutteen.

Zim Zum oli livekitaristi Antichrist Svperstarin aikana ja oli bändin jäsen vuoden 1996 lopusta vuoden 1998 puoliväliin. Seuraten okkultismin inspiroimaa suuntaa johon Manson oli menossa ajanjakson kitaran soittajan kastaminen jatkoi sarjaa. Nimi Zim Zum on muunnelma Kabbalistisesta termistä 'Tzimtzum' tai 'Tsimtsum', joka tarkoittaa 'valon supistumista,' viitaten maailman luomiseen sellaisena kuin tunnemme sen. Kabbalistisessa mielessä maailma luotiin Jumalan puutteesta. Ennen Luomista, Jumala oli kaikkivoipa ja kaikkialla läsnä oleva, missä Jumala oli kaikissa asioissa ja kaikki oli Jumala tarkoittaen, että jotta ihmiskunta pystyisi olemaan olemassa ihmisen täytyisi olla erillään Jumalasta. Ihmisen täytyy olla erillään Jumalasta tullakseen lähemmäs häntä, tehdäkseen työtä ja ansaitakseen paikkansa Taivaassa ollakseen pitämättä sitä ja Jumalan läsnäoloa itsestäänselvyytenä. Kaikki tarkoittaen sitä, että nimi Zim Zum vihjaa Jumalan, ainakin osittaista, ihmiskunnan hylkäämistä.

Täydellinen Tetragrammi esittää suurta osaa zimzumin (supistuminen) prosessissa, joka tapahtuu ennen ensimmäistä emanaatiota epäolemassaolon äärettömästä tyhjyydestä. Ennen kuin Sefirot projisoitiin Ketherin Alkupisteeseen, joka todellakin muodostaa universumin rajat, oli vain yksitoikkoinen Jumalan loppumaton olemus. Jonkin muun tullakseen olemassa olevaksi, Jumalan oli välttämätöntä sulkeutua Itseensä ja siten luoda tyhjiö, jossa Hän ei ollut läsnä oleva, tai oli läsnä oleva toisessa asteessa.
The Tetragrammaton kirjoittanut Donald Tyson. Kirja, jonka Manson paljasti omaelämäkerrassaan olleen inspiroiva Antichrist Svperstarin muodostamiselle.