the NachtKabarett

This is a translation.
For the original article, click here.
Bookmark and Share
Alkeminen illustraatio Saturnuksesta ahmimassa poikaansa, kuten se on Holy Woodin vihkosessa

Alkuperäinen teksti © Nick Kushner (ellei toisin mainita)
Käännös: TheMagician

"Saturnus tai Kronos näytetään kuohittuna, kuten hänen isänsä Uranos. Kun hänelle kerrottiin, että yksi hänen lapsistaan kukistaisi hänet, hän söi lapsensa niiden syntyessä. Juppiter, viimeisin, pääsi hänestä asettamalla itsensä tilalle kiven. Saturnuksen teot heijastavat Liukenemisen Mustuutta tai Yötä, Korpin Päätä tai Caput Corvia; Varista joka on Työn Kruunu, koska ilman Mätänemistä ei voi olla Kehitystä.

NK Huomautus - Ja kuohimalla tarkoitetaan sitä, että Saturnuksulle suoritettiin kastraatio ja kun hänen kiveksensä heitettiin mereen ne synnyttivät Venuksen, tai Afrodiitin, Rakkauden Jumalatteren.

The Golden Game: Alchemical Engravings of the Seventeenth Century kirjoittanut Stanislas Klossowski De Rola

Kreikkalaisessa ja roomalaisessa mytologiassa ennustettiin, että yksi Saturnuksen lapsista jonain päivänä anastaisi hänen asemansa ja tappaisi hänet. Petkuttaakseen kohtaloa hän ahmi kunkin lapsistaan syntymän yhteydessä kunnes hänen vaimonsa kätki häneltä vastasyntyneen Juppiterin, syöttäen Saturnukselle kiven käärittynä peitteeseen. Juppiter kasvoi ja aikuistui piilossa ja tappoi isänsä anastaen hänen valtaistuimensa ja tullen Jumalten Kuninkaaksi. Kuva joka löytyy Holy Woodin vihkosesta kuvaa Saturnusta ahmimassa lastaan. Tämä kuva löytyy italialaisesta alkemisesta kirjasta Chymica Vannus, jonka on kirjoittanut Thoman Vaughn (1622-1666). Lukeaksesi alkuperäisen italialaisen version PDF muodossa klikkaa tästä: CHYMICA VANNUS (Huom: Vaatii Adobe PDF Viewer tai vastaavan ohjelmiston). Kuva Saturnuksesta löytyy sivulta 278.

Merkuriuksen ohella, Saturnuksen elementillä on enemmän monia salakavalampia konnotaatioita kuin muilla elementeillä. Katso seuraava kuva alla, Saturnuksen Kuudes Pentaakkeli kirjasta The Key Of Solomon The King, jonka on kääntänyt S. Liddell Macgregor Mathers:

Kuva 16. - Saturnuksen Kuudes Pentaakkeli. - Tämän Pentaakkelin ympärillä kukin Nimi on symboloituna niin kuin niiden pitää olla. Henkilö, joka on tätä vastaan tulee olemaan Demonien riivaama.

Huomautus. - Se muodostuu Saturnuksen Mystisistä Merkeistä. Sen ympärillä lukee hepreaksi: 'Aseta sinä syntinen hallitsijaksi hänen paikalleen ja anna Saatanan seisoa hänen oikealla kädellään.'

The Key of Solomon the King
Lue myös Merkuriuksen Kolmas Pentaakkeli TheLambOfGod.com osiosta, jota Manson käytti ennen Holy Woodin julkaisua piilotetulla sivustolla
Saturnus Ahmii Poikaansa
Francisco de Goya, c. 1820-23
Kuvakaappaus The Nobodies videosta paljastaa sen temaattisen luonteen ovelalla vihjauksella Goyan maalaukseen Saturnus Ahmii, joka näkyy kuvakaappauksen oikeassa alalaidassa

Toinen vihjaus Saturnukseen, jonka Manson teki Holy Woodin aikana, tai ainakin joka voidaan rinnakkaistaa siihen, oli The Nobodies videossa. Video on Mansonin uudelleenkertomus Grimmin veljesten sadusta Hannu ja Kerttu: kahdesta lapsesta, jotka pakenevat ilkeiden vanhempiensa luota lähtien etsimään parempaa elämää ja löytäen idyllisen piparkakkutalon, mutta sen sijaan, että se olisi toteutunut paratiisi he oppivat totuuden siitä, että talon omistaja on noita, joka haluaa keittää ja syödä heidät. Ironista perinteisissä uudelleenkertomuksissa on, että tämän tyyliset tarinat ja muut Grimmin veljesten sadut (niiden säilytyspaikka löytyy täältä viattoman nautinnon vuoksi) esitetään lastentarinoina, mutta kun niitä tarkastellaan objektiivisesti niistä löytää usein hyvin synkän ja sairaan puolen; täynnä valheita ja petoksia, myrkkyomenoita, vanhempia, jotka hylkäävät / ahmivat lapsensa, loukkauksia, joista oikeassa elämässä saisi linnaa ja pääsisi takuulla 15 lehden etusivulle. Ironista niissä on se, että lapset kasvavat kuullen nämä tarinat ennen nukkumaanmenoa ja silti Amerikka pitää sitä yllätyksenä tai inspiraationa salakavalalta kansankiihottajalta, kuten Mansonilta, kun nämä lapset kasvavat ja esittävät tällaisia kauhutekoja sen sijaan, että nämä ideat juurrutettaisiin heihin heidän kasvatuksensa aikana, Columbinen erityisesti ollen vihjattuna The Nobodies kappaleessa ja videossa. Manson käytti samanlaista analogia siitä, että seksi, nälänhätä, murha, rutto, sukurutsaus, kiduttaminen ja lasten tappaminen Raamatussa on suuremmassa vastuussa sellaisille lasten teoille sen sijaan, että jokin televisiossa nähty tai CD:ltä kuultu olisi vastuussa. Ja argumentin vuoksi, vaikka ne lapset olisivat olleet Mansonin inspiroimia, se oli sama sairas ja kammottava maailma, jossa hän kasvoi, joka vuorostaan vaikuttaa niihin, jotka kasvavat tänä päivänä.

Koskien käsiteltävää aihetta tässä uudelleenkertomuksessa, Manson on "piparkakkutalon" omistaja, jonne lapset juoksivat, joka voidaan nähdä vihjauksena Saturnukseen, ahmijaan. Ero Mansonin uudelleenkertomuksessa kuitenkin on, että sen sijaan, että lapset ahmittaisiin ja syötäisiin, heidän ilkeät vartijansa muuttuvat maaksi, ateriaksi koneiden toimesta, jonka jälkeen heidän alistamansa lapset syövät heidät. Tämä on valtava tilanteen kääntäjä Mansonin auttaessa lapsia nousemaan kapinaan niitä vartijoita vastaan, joiden oli tarkoitus rakastaa ja suojella heitä, mutta sen sijaan sai heidät tuntemaan mitättömiksi (The Nobodies).

Manson The Nobodies videosta, "piparkakkutalon" omistaja tässä Hannun ja Kertun uudelleenkertomuksessa, jolla voidaan vihjata Saturnukseen, ahmijaan.
Alkemiaan & Kabbalaan liittyen, digitaalisesti parannettu osa The Nobodies singlestä, jossa näkyy Tetragrammin ja Neljän Kabbalistisen Maailman yksityiskohdat.