the NachtKabarett

This is a translation.
For the original article, click here.
Bookmark and Share

Käärme

Käärme

Alkuperäinen teksti © Nick Kushner (ellei toisin mainita)
Käännös: TheMagician

 

"When One World Ends Something Else Begins
But Without A Scream...."

Suomeksi:

"Yhden maailman loppuessa jotain muuta alkaa,
mutta ilman huutoa..."
The Fall of Adam

Yllä oleva alkeminen kuva, joka julkistettiin joulukuun 15. vuonna 1999, toimi uutena introna MarilynManson.com -sivustolle ja uuden ajanjakson sivuston ulkoasulle. Tämä päivämäärä merkitsi myös nykyään kuuluisan weblähetyksen, jossa julkistettiin Mansonin uusi suunta, estetiikka, kuva ja ääni; ennakkoesittäen pätkiä kappaleista The Love Song, Disposable Teens ja Little Child (johon yleisesti viitataan nimellä "Mommy Dear", joka laulettiin vuoden 1964 film noirissa The Naked Kiss) Mansonin myös paljastaen uuden albumin nimen olevan In The Shadow Of The Valley Of Death (joka oli tarkoitus julkaista samanaikaisesti hänen Holy Wood romaaninsa kanssa) sekä hänen uuden henkilöllisyytensä Merkuriuksen symbolilla.

Tämä oli Holy Wood ajanjakson alku ja se oli myös Mansonin koston ensimmäinen akti maailmaa vastaan sen jälkeen, kun häntä syytettiin Columbinesta. Yllä oleva kuva, kimalteleva kuin kuolleet tähdet, on tallennettu sen alkuperäisessä muodossa. Kukin alkemisista sanoista ja symboleista on linkitetty eri henkilöiden, organisaatioiden ja informatiivisiin sivustoihin näyttääkseen kuinka sairas tämä maailma on, jossa elämme; sairas erityisesti siinä mielessä, että nämä sairaalloiset viehätykset ja tekopyhät herätyssaarnaajat ovat samoja, jotka demonisoivat Mansonin; tekopyhät, kuten Jerry Falwell ja organisaatiot tarpeeksi sairaalloisia kutsuakseen itseään Vapaaehtoiseksi Ihmisen Sukupuuton Liikkeeksi (Voluntary Human Extinction Movement). Tämä maailma syytti Mansonia nuorison korruptiosta, maailma jolle peili sopivammin ja tarkemmin paljastaisi ketä syyttää näiden lasten manipuloinnista ja antoi heille enemmän inspiraatiota kuin Manson koskaan voisi antaa aseen käyttöön.

Tämän julkistamisen päivämäärä ei ollut tahaton. On monia rinnakkaisuuksia, jotka Manson teki 60-luvun lopulle ja 90-luvun lopulle, syyttömien kuolema, Altamount ja Woodstock 1999, Mansonin Perheen murhat ja Columbine, josta puhutaan The Lamb Of God.com -osiossa ja soveltuu suoraan yhteen tämän kanssa. 15. joulukuuta, 1969 oli päivämäärä, jolloin Mansonin Perheen murhien veriset vaatteet löydettiin. Siihen saakka ei ollut melkein yhtään todisteita, jotka olisivat sitoneet oikeat murhaajat Tate-LaBianca tappoihin. 15. joulukuuta, 1999 merkitsi Mansonin koston alun, asettaen syytökset niille, joihin todisteet nyt osoittivat.

"Tee miehestä ja naisesta ympyrä; kun liität pään sen häntään, sinulla on kokonainen tinktuura." (Hermeettinen sanonta)

"Ota huomioon nämä kaksi lohikäärmettä, sillä ne ovat todelliset filosofian alut, joita viisaat eivät saaneet näyttää lapsilleen. Alempana olevaa kutsutaan muuttumattomaksi ja vakioksi tai mieheksi, mutta ylempi käärme on volatiili tai musta, tumma nainen. Ensimmäistä kutsutaan rikiksi tai lämpimäksi ja kuivaksi. Toista kutsutaan elohopeaksi tai kylmäksi ja kosteaksi (...).

"Mikäli ne tuodaan yhteen ja sen jälkeen palautetaan kvintessenssiin, ne voittavat kaikki tiheät, kovat ja vahvat metalliset asiat" (Nicolas Flamel, Chymische Werke, Hampuri painos, 1681)

"A.J. Kirchweger, Annulus Platonis (Aurea Catena Homeri), 1781; uusintapainos Berliinissä, 1921"

Alchemy & Mysticism: The Hermetic Museum kirjoittanut Alexander Roob